Bliver du et halvt århundrede?

Der er noget ganske specielt ved at blive 50 år. Man er officielt blevet et halvt århundrede, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest! Har du brug for nogle ideer til at holde en fantastisk fest for at fejre, at du har været i live i et halvt århundrede? Så kommer de her:

Sted
Hvor skal festen afholdes? Har du plads til at holde det hjemme, eller skal du ud at leje et lokale eller forsamlingshus? Det kommer jo helt an på, hvor mange gæster du regner med at invitere, og hvad dit budget er. De fleste vil nok holde en stor fest, når de bliver 50 år, så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det? Det kunne også være en god ide at leje eller låne et stort musikanlæg, så I virkelig kan få gang i festen!

Mad og drikke
Skal du holde stor fest, så er det også ret vigtigt med noget lækkert mad og masser at drikke dertil. De fleste ville nok bestille maden udefra – især hvis man inviterer mange gæster. Det kan godt virke ret uoverskueligt at lave mad til så mange mennesker, når man har så mange andre ting at holde styr på samtidig. Er dit budget ikke til at bestille alt mad ude, kan du vælge at lave dele af det selv. Det kunne for eksempel være en nem forret, som tunmousse eller rejecocktail. Disse kan forberedes dagen før, så du ikke behøver at stå med det på dagen. Det kunne også være en nem dessert, som brownie med is. Det er en klassiker, som de fleste kan lide, og brownien kan du også med fordel lave i forvejen.

I forhold til drikkevarer, går man aldrig galt i byen med vin, øl og sodavand. Er I mere til drinks, kan du blande dem i store lemonadekrukker eller bare stille alle flaskerne på et bord, så folk selv kan blande.

Pynt
Det er jo en 50-års fødselsdag, så hvorfor ikke gøre noget virkelig fedt ud af det? Køb en masse festartikler, så du kan pynte lokalet fuldstændig op. Det kunne være alverdens balloner – måske nogle, der står 50 på – guirlander, konfetti, banner og meget, meget mere. Du bliver et halvt århundrede, så der kan ikke være for meget pynt!