Plej dig som mand

Mænd har det tit med ikke at ville gøre noget ud af sig selv. Dette skyldes tit at man som man oftest ikke bruger makeup. Der er dog andre metoder til hvordan man kan gøre lidt ud af sig selv som mand. Det første man kan gøre er at være god ved sit hår og pleje det godt. Det kræver ikke særligt meget.

Sådan plejer du dit hår

At pleje sit hår som mand er en meget vigtigt ting. Dette er en måde at mænd kan ændre udseende på. Måden man kan pleje sit hår er at bruge en god hår shampoo. Det kan dog godt være lidt svært at finde rundt i de mange hårprodukter der findes. Her er en god ting at bruge shampoo bar. Her får man alt man behøver til sit hår og gør at man kan skille sig ud i flokken. Det at skille sig ud kan være meget vigtigt. Hvis man er til en fest vil man typisk gerne se godt ud. Her er det en rigtig god ting ikke at have fedtet hår. Man kan også bruge nogle kræfter på at enten sætte sit hår med voks, eller sørge for man har en sådan hårklipning at det ser naturligt godt ud.

Hvad er shampoo bar?

Shampoo bar er en slags sæbe til hår. Her får man en blog som man kan bruge til at tage med i badet. Det kan puttes i håret og sørge for det bliver vasket godt. Disse sten er tit mere naturlige end mange andre hårprodukter man kan finde på markedet. Disse sten findes i mange varianter og er derfor meget nemt at finde lige præcis den der passer til ens hår. Når man har gjort dette er det vigtigt man vasker sit hår 2-4 gange i måneden. Hvis man vasker det hver dag med shampoo, kan man godt risikere at det bliver meget tyndt i længden. Dette skyldes at ens hår ikke kan tåle særligt meget hårprodukter. Derfor er det en god tommelfingerregel at man kan bruge shampoo i håret cirka hver anden eller tredje dag man er i bad.