Ting du skal overveje når du køber kondomer

At købe kondomer i dag er ikke bare at købe en pakke af de helt traditionelle, som man kan få fat på nede ved disken i supermarkedet. Det kan man naturligvis vælge at gøre. Men det er nu en god ide at gøre sig nogle lidt dybere tanker om, præcis hvilke kondomer det er man bruger – lige så meget for at få styret eventyrlysten.

Læs med her for at blive klogere på hvilke tanker du bør gøre dig om lige præcis kondomerne.

Latexfrie kondomer

Det er først og fremmest en meget god ide at undersøge ens muligheder for at købe latexfri kondomer. Der er rigtig mange mennesker derude, som ikke kan tåle latex og som er meget overfølsom over for det. Det er derfor kun rart at vi i dag har mulighed for at købe kondomer uden latex.

Hvis du er meget i tvivl om hvorvidt din partner – eller om du selv – har allergi overfor latex, så er det bedst blot at være på den sikre side. Det er ikke altid at man føler sig lige komfortabel med at have den samtale. Og hvis man ikke har mod på at snakke om det, så er det bedst at vise hensyn og blot købe dem uden latex fra starten af.

Hvilken størrelse skal der bruges?

Dernæst skal du tænke meget på hvilken størrelse du skal benytte og her er det meget vigtigt, at man får fat i den rette størrelse. Den må ikke være enten for stor eller for lille. Den skal passe lige præcis dertil.

Hvis det er til din partner, at du er i gang med at købe kondomer, så er det meget vigtigt at spørge din partner om, hvilken størrelse der er den rette. Her handler det ikke om at være genert, da det er meget vigtigt at kondomet hverken er for løst eller for stramt.

Med smag og prikker

Til sidst er det jo også værd at overveje, hvorvidt man skal have fat i et kondom med prikker eller med smag. Det kan gøre ens sexoplevelse en del mere spændende, og hvis man har en eventyrlysten sjæl, så er det da noget, som man skal afprøve.

Det skader jo ikke at prøve. Og hvis du finder ud af, at det ikke lige var noget for dig, så er du jo blevet så meget klogere. Og så kan du enten prøve dig frem med noget nyt eller gå tilbage til det, som du benyttede tidligere.