Bliv klar til en lang campingsæson ude i det fri

Sommeren 2021 kommer til at gå ned i historien som de legendariske somre, hvor vi endelig kunne smage friheden igen, og hvor landsholdet spillede sig til en semifinale til EM. Det vil uden tvivl ikke være en sommer, vi kommer til at glemme lige foreløbigt.

Der er dog bare det, at næste år kunne blive endnu federe. De spiller ikke i Parken igen. Men de spiller til VM. Vi har forhåbentlig et helt åbent land. Og du skal ud at smage det danske landskab på din campingferie. Hvor bliver det herligt.

Stolen, der redder alt fra fodbold til grillfesten

Hvor end du skal hen i verden, om det er et lokalt fodboldopgør, et rejsegilde eller ud i vildmarken, har du brug en bestemt ting. En ting, der skriger sommer, hygge og øl mere end noget andet.

Du gættede rigtig, det er selvfølgelig en festivalstol. Med den skønne stol kommer du rundt til alle sommerens aktiviteter altid med en stol lige ved hånden. Festivalstolen hedder også campingstolen og faktisk kunne du sætte alt foran. Den agile og lækre stol kan nemlig bruges til alverdens formål.

Når du skal vandre rundt ude i det danske landskab eller skal gå rundt i alperne, skal du bruge stolen. Det er den lille luksus, man skal give sig selv på en vandretur. Når maden er fra dåse eller daggammelt brød, fortjener man en ordentlig stol og ikke den kolde jord.

Hvis du holder havefest og kun halvdelen kan få lov at sidde i dine lækre indkøbte havestole, så hiver du campingstolene frem. Den redder alle sommeraktiviteterne.

Find en behagelig måde at komme rundt på

Til den lange og skønne sommer, hvor du skal rundt på camping i hele landet, skal du have fundet dig et smart transportmiddel. Tommelfingeren går ikke. Togene kan gå, men kan også være meget belastende. Bilen er rigtig god. Det allerbedste er en autocamper, så du kan drøne rundt i hele det skønne land. Måske med et en tur syd- eller nordpå.

Når vi i Danmark endelig kan få den sommer, vi har ventet på i to år, skal du så ikke rundt til det hele. Der er markeder. Sportsbegivenheder. Koncerter. Festivaler. Og campingpladser, du savner.

Skal du på festival i år?

Et perfekt sted og en autocamper er selvfølgelig også festivalen. Perfekt, fordi den holder på afstand af alle de skrigende og larmende festivalgæster.

Det betyder, at man helt selv kan dosere, hvor meget skrig og larm man ønsker sig fra festivalgæsterne. Når det bliver for meget, holder der et lækkert hjem, som er rent og rart at være i.

Samtidig kan du få den optimale glæde af at gå til alle de koncerter, du har manglet de sidste to år. Der har været små festivaler. Der har være rimelig store koncerter. Der har ikke være den festival sommer med Grøn Koncert, Smukfest, Roskilde og alle de andre. Vi mangler dem stadigvæk. Men næste år kommer de. Og du kommer ud til dem med din lækre autocamper.