Gode råd til overlevelsesturen

Kunne du godt tænke dig sådan rigtigt at komme ud at prøve kræfter med vildmarken, at få fat på din egen mad og drikke, sove under stjernerne og vandre fra sted til sted? Så får du her nogle gode råd til at få stablet en overlevelsestur på benene, uanset om det skal være i det danske land, eller om du tager over landegrænsen.

Vælg et godt sted

Rundt omkring i Danmark finder du mange naturskønne rammer, du kan vælge at tage hen til. Det kan være et godt sted at starte, før man bevæger sig til udlandet. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere om det område, du har udset dig, kan du besøge et af de lokale netaviser som fx Rebild-områdets, du kan finde på dette link.

Der er klart også mange fede muligheder ved at tage til udlandet. Det er bare med at finde et sted, der passer til dig.

Hav det rigtige grej med

Når det kommer til en overlevelsestur, er det altid en fordel at have det nødvendige udstyr med. Udover en fornuftig påklædning, et par gode vandresko og en rygsæk er det fx diverse udstyr til overnatning som liggeunderlag, sovepose og evt. telt. I rygsækken kan du pakke en lommelygte, en overlevelseskniv, en vandflaske, førstehjælpskasse, udstyr til madlavning osv.

Du kan nemt finde et godt udvalg af udstyr til din tur, så du kommer afsted med det rigtige.

Overnat i naturen

Du kan vælge at se indersiden af dine øjenlåg under den åbne himmel i din sovepose. Men hvis du gerne vil have tag over hovedet, så har du mulighed for at finde en shelter, eller du kan tage et telt med, som du kan lægge dig til rette i.

Vil du ikke planlægge turen selv, kan du finde flere arrangører af overlevelsesture både til den danske og den udenlandske natur.