Giv dit barn mod på at gå med en Magni Gåbil

Magni gåbil

Magni har lige siden 2001 designet og skabt produkter og legetøj til børnefamilierne i høj kvalitet, så den bedste oplevelse forekommer hos forbrugerne. Magni er et dansk mærke, og dermed får du altså dansk design og kvalitet når du køber produkterne. Dette skaber også lidt hygge i det danske hjem, når det også er dansk produceret legetøj børnene leger med.

Magni produkter kan du finde mange steder, og deres produkter er i sandhed meget populære. Specielt deres gåbil har den seneste tid haft stor succes. Magni gåbil kan du købe hos Little Happy til en god pris og god service.

 

Findes i mange forskellige former og farver

En Magni gåbil er det perfekte legetøj til ethvert barn der elsker at bevæge sig og køre rundt. Gåbilen er endda lavet med gummihjul, så dermed kan der sagtens køres rundt indenfor uden nogen fare for ridser i gulvet. Dermed kan barnet altså suse rundt i hjemmet og forældrene kan glædeligt kigge med.

  • Politi racer, sort

En politi racer er perfekt til barnet der elsker spænding og blå blink. Denne racer giver nemlig barnet mulighed for at lege en rigtig politibetjent der skal ud og fange nogle banditter. Barnet kan ræse gennem hjemmet og derefter fange mor eller far der er i gang med noget de ikke må. Barnet vil elske de rollelege der følger med denne gåbil!

  • Gåflyver, hvid/sølv

En gåflyver er perfekt til barnet der elsker højder og flyvemaskiner. Barnet kan nu flyve afsted – om det er inde eller ude – og mærke vinden i håret som var han/hun oppe i luften. En flyver vil altid være et sikkert valg.

  • Brandbil, rød

Pas på – her kommer brandbilen i agt med at redde mennesker ud af en brand! Nu kan barnet med sin helt egen brandbil være helten derhjemme og slukke enhver ild der sætter familien i fare. Barnet vil elske følelsen af at være helt og forældrene vil være vilde med glæden der medfølger hos barnet.

 

Udvikling med Magni gåbil

En Magni gåbil er perfekt når det gælder udvikling gennem leg. Med gåbilen vil barnet få den nødvendige optimale støtte, og så skal der ellers bare køres derudaf med den fine gåbil.

Bilen kan hjælpe med at stabilisere barnets gang, og dermed også få styrket ben. Med gåbilen kan barnet få bedre kontrol over ben, og på den måde med tiden få nemmere ved at skulle gå.

Med denne gåbil får barnet altså også udviklet og trænet de motoriske evner. Med god motorik vil barnet også have lettere ved nye mennesker i fremtiden. Barnet vil blive mere åbent og have en positiv tilgang til nye oplevelser og få en mere socialt-ønskende indstilling. 

De gode motoriske evner vil komme barnet til gode når der skal startes i skole. Her vil barnet have nemt ved at møde de nye mennesker, og have nemt ved at være social og åben.