Lad barnet lege den ene rolleleg efter den anden med et legekøkken

Børn ser op til deres forældre og drømmer om at være ligesom dem en dag, derfor er legekøkkener blevet et meget stort hit hos børn. Børnene kan genkende elementet fra deres hverdag, og det skaber derfor en perfekt mulighed for at imitere forældrene gennem rolleleg. Hos Little Happy har vi et stort udvalg af kvalitets legekøkkener, så du kan finde lige det der passer til dit barn. Et legekøkken kommer ofte i et flot moderne design og mange kommer med køkkentilbehør.

 

Legekøkkener har været en populær rekvisit i rolleleg i mange år. Legen egner sig både for piger og drenge, og der er ingen aldersgrænse, så dine børn vil kunne få glæde af køkkenet i mange år. Legekøkkenet kan også være en god mulighed for at få tilbragt kvalitetstid sammen med dit barn. Imens du laver aftensmaden, kan dit barn kreere sin egen ret ved siden af. Kun fantasien sætter grænser og du kan være sikker på at der vil blive kokkereret nogle meget fantasifulde retter.

 

Stort udvalg af kvalitets legekøkkener

Hos Little Happy tilbyder vi et stort udvalg af legekøkkener fra brands som Kid’s Concept, Mamamemo, Flexa Toys og mange flere. Køkkenerne kommer i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den der dækker lige dit barns behov. Der er garanti for timevis af sjov leg med et legekøkken, derfor er det også vigtigt at det er holdbart. Vi tilbyder flotte kvalitetskøkkener som kan holde til slid gennem mange år.

 

  • Holdbarhed og kvalitet

En del af vores legekøkkener er fremstillet i træ og har derfor også en lang holdbarhed. Derudover kan du være sikker på, at vores legekøkkener ikke vil gå af mode med deres flotte og simple design. Det er et tidløst produkt, der kan bruges igennem mange år.

 

  • Mere end bare leg

At lege med mad og kokkerere udvikler sproget, styrker barnets finmotorik og skaber fantastiske muligheder for rollespil. Køkkenerne er designet med øje for detaljen og har derfor et virkelighedstro design. Designet vil hjælpe barnet med at leve sig ind i legen og vil derfor også styrke fantasien.

 

  • Meget mere end køkkener

Et køkken ville aldrig være fuldendt uden mad, derfor tilbyder vi et endnu større udvalg af legemad. Vi har alt det mad dit barn kan drømme om, lige fra et pandekage sæt til ispinde. Meget af maden er designet med velcro, så barnet har mulighed for at “skære” maden og tilberede den. Derfor kan dit barn også udleve sine drømme om at starte sin egen restaurant eller købmand.

 

Derfor er rolleleg vigtigt

Rolleleg en meget populært hos børn både fordi det er sjovt, men også fordi legekøkkener er en mulighed for at barnet kan føle sig inkluderet i hvad mor og far laver. Det er en fantastisk mulighed for at de kan udfolde fantasien og imitere den kendte hverdag. Når børn Imiterer og sætter sig ind i en rolle, påtager dig sig følelser og udvikler gennem det omsorg, medfølelse og situationsfornemmelse. I en leg som Far, mor og børn prøver barnet at forstå andres tankegang og følelser, og får dermed en forståelse for de sociale relationer. I andre lege som Restaurant eller Købmand, udføres der interaktioner hvor børns sociale kompetencer udvikles. De følelser som barnet udvikler gennem legen er meget vigtige, at barnet lærer i en tidlig alder. Lad dit barn udvikle sig og have timevis af sjov i et af vores kvalitetskøkkener.