Gode redskaber fra Stihl, når du skal i haven

Er du lidt af en gør-det-selv-mand, som kan lide at hænderne i dine egne projekter? Det kan også være du gør havearbejdet selv, såsom at slå græsset, klippe hækken, fælde træer for et bedre udsyn eller bygge dine egne havefaciliteter. Uanset projektet, kan du få brug for forskellige redskaber, og i følgende guide vil der derfor fremlægges forskellige remedier, der kan være godt til havearbejdet.

Sikkerhed

Noget af det vigtigste, som du skal have, hvis du arbejder med diverse maskiner, er den rigtige påklædning. Du kan købe diverse jakker, handsker, bukser eller overalls og hjelme, som kan beskytte dig mod de materialer, du arbejder med. Du kan eventuelt også købe sikkerhedssko, hvis nu der er chance for, at du eller en anden taber noget, eller andet uheld skulle ske. Det rigtige arbejdstøj gør også, at du ikke behøver svine dit hverdagstøj til.

Hav backups

Det kan ske, at du under dit havearbejde får brug for ekstra forsyninger, da maskiner kan gå i stykker og løbe tør for brændstof. Derfor kan det måske være en god ide for eksempel at have en ekstra dunk benzin stående til din havetraktor, ekstra batterier samt ekstra sværd og kæder til Stihl motorsav, hvis kæden eller sværd trænger til udskiftning eller går i stykker.

Fire essentielle maskiner til havearbejdet

Til havearbejdet kan der være nogle essentielle maskiner, der kan være dig behjælpelig og effektivisere havearbejdet. En havetraktor kan hjælpe dig med at slå græsset, men hvis du ikke selv vil slå græsset eller har en mindre græsplæne, kan en robotplæneklipper måske være noget for dig.

Når det bliver efterår, begynder bladene at falde af træerne, og derfor kan en løvblæser måske være dig behjælpelig og effektivisere arbejdsprocessen. Når bladende ikke falder, kan en hækkeklipper være en god idé, så du kan holde hækken skarp og flot.