Hvordan kan man blive herremodel?

Herremodel ude på gaden

Har du en drøm om at blive herremodel? I så fald er du sandsynligvis godt klar over, at det ikke er nemt. Du kan dog selv gøre noget for at øge dine chance for at score et modeljob. 

Det er naturligvis vigtigt at understrege, at ingen metode kan give dig garanti for job som model. Uanset hvor hårdt du arbejder for det, og hvor mange forsøg du er villig til at gøre, kan man ikke benægte, at der er et element af held, der også spiller ind.

Herunder finder du en række bud på, hvad du kan gøre, hvis du har et ønske om at blive herremodel. Der er dog ingen af dem, der kan garantere, at du får et job.

Tag kontakt til et modelbureau

Der er flere måder, hvorpå du kan skaffe jobs som model. Den bedste løsning er dog at tage kontakt til et modelbureau, som kan hjælpe dig. Ganske vist er det ikke sikkert, at de har arbejde til dig nu, men slipper du gennem nåleøjet, kan du blive taget under deres vinger.

Uanset om dit ønske er, at du på sigt skal kunne leve af en karriere som model, eller du blot vil tjene lidt ekstra penge, er det at kontakte et modelbureau den bedste løsning.

Der findes rigtig mange af disse bureauer i Danmark, hvorfor der er gode forudsætninger for, at du kan finde et bureau, der er villige til at tage dig under deres vinger – eller måske endda har et job til dig med det samme.

Duk op til diverse auditions

Det kan også være en rigtig god idé at dukke op til diverse auditions, hvis du ønsker at blive herremodel. Her rådes du til ikke at være for kritisk, da det naturligvis handler om at få en fod indenfor i branchen.

Hvis du er meget kritisk i forhold til de modeljobs, du er villig til at tage imod, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at dine muligheder er begrænsede. Derfor rådes du til ikke at være for kritisk til en start.

Disse auditions kan man finde lande over, men det er dog ofte i de større byer. Bor du i en storby, vil du derfor have en fordel, da du vil have relativt kort afstand til de mange auditions.

 

Bliv synlig på de sociale medier

Rigtig mange er ikke klar over, hvor stor en rolle de sociale medier spiller, hvis man har et ønske om at være model. Har man et stort antal følgere på de sociale medier, vil en virksomhed nemlig kunne bruge én til mere, end blot at være model.

I et sådant tilfælde vil det nemlig være muligt for dig at fungere som både model og influencer. Da virksomhederne får mest muligt ud af deres investering på denne måde, foretrækker de at arbejde med modeller, der også er aktive på de sociale medier.

Ydermere er der faktisk også mulighed for, at man kan blive spottet af et modelbureau, hvis man er aktiv og har man følgere på et socialt medie som Instagram.