Snus er blevet ulovligt: Hvad køber folk i stedet?

Det er ikke længere tilladt at sælge snus i Danmark. I og med, at man ikke længere må sælge det, er det naturligvis heller ikke muligt at købe det.

Det vil sige, at dem, der før har taget snus, har været nødt til at finde sig et alternativ. Her er der flere muligheder, men der er dog nogle, der er mere populære end andre.

Er du selv på jagt efter et alternativ til snus, så er det værd at læse med herunder. Her vil du nemlig blive præsenteret for et lille udpluk af de muligheder, du har – og mon ikke, at en af dem er noget for dig?

De fleste er overgået til nikotinposer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste, der før har købt og taget snus, har valgt at overgå til de såkaldte nikotinposer. De minder nemlig rigtig meget om snus, men har ikke et indhold af tobak.

Til trods for, at de to typer poser er meget ens, er det som følge af tobakken, at man ikke må sælge snus i Danmark. Derfor kan du ikke købe snus hos Din-Ecigaret, men du kan dog finde et stort udvalg af nikotinposer.

Vil du gerne overgå til det alternativ, der minder mest muligt om snusposer, så er det nikotinposer, du skal i gang med at se nærmere på.

Mange er skiftet til en e-cigaret

På trods af, at det er klart det mest populære, er det dog ikke alle, der har valgt at skifte fra snus til nikotinposer. Derimod er der også mange, der i stedet har valgt at skifte snus ud med en e-cigaret.

Om det også er noget for dig, er svært at sige, da det ikke er alle, der er vilde med at skulle dampe. Ser du dig helst fri for dette, er nikotinposer nok et bedre valg.

Er du blandt dem, der ikke har noget problem med at skulle dampe på en e-cigaret, kan det være et fint alternativ. Alt afhængigt af dit forbrug af snus/nikotinposer, kan det faktisk også vise sig at være billigere.

Flere har brugt det som anledning til at stoppe

Der er også en stor gruppe personer, der før i tiden tog snus, som har valgt at bruge det, at det er blevet ulovligt som en anledning til at give slip på nikotinen.

Da det ikke just er noget, der gør godt for din krop, vil dette naturligvis være det bedste alternativ, hvis du er på jagt efter et alternativ til snus.

Er du indstillet på at give slip, men kan du ikke gøre det fra den ene dag til den anden, kan du bruge en e-cigaret eller nikotinposer til at trappe stille og roligt ned.