Anderledes byture med gutterne

Når du er i byen med dine venner, kan det sandsynligvis ofte nærmest føles, som var byturen en slags ritual. Et gentagende ritual, som starter med forfest i en af jeres lejligheder. Her får I sikkert smidt en masse bordtennisbolde i en masse ølkrus, får klistret jeres slidte spillekort godt og grundigt til i flygtende drikkevarer, og snakket om de samme gamle, gode minder – måske fra dengang I var til strip i KBH, eller dengang I fik forvildet jer med til en random fest hos nogen I hverken så før eller har set siden. De oplevelser, man snakker om, har typisk det til fælles, at de er ret unikke og ikke noget, der lige sker hver dag. Så hvad med at få nogle flere af den slags! Her kommer i hvert fald nogle bud.

Sig farvel til stamstedet for en nat

I har måske et sted, som I typisk vælger at tage hen til, når I skal i byen. Det er der sikkert en grund til. Men det betyder jo ikke, at man er utro på den kriminelle måde, hvis man i ny og næ lige tjekker nogle andre steder ud. Hvor muligt det er at finde et andet fedt sted, afhænger naturligvis af, hvor stor en by I bor i eller er villige til at tage til. Men hvis I bor i København, eller i det mindste i nærheden, så der går S-tog eller lignende, er det helt sikkert en oplagt mulighed at få tjekket et andet sted ud.

Og hvis I er klar på noget ekstra eksotisk, kan det jo måske være, at en af jer kender én, som kender én, som vil lade jer overnatte for en nat i en helt anden by. På den måde kan I lave en hel (druk)rejse ud af byturen. Og dén vil helt sikkert byde på anderledes oplevelser.