Kom ned i gear en fredag aften

Efter en lang uge på arbejdet glæder du dig sikkert til at komme hjem og nyde weekenden. Men hvis det har været en stressende uge, kan det være, at du har svært ved at få slappet godt af. Her finder du flere idéer til, hvordan du kan komme ned i gear en fredag aften.

Lyt til en lydbog eller hør afslappende musik

Du kan sætte dig i sofaen eller i en lænestol og sætte noget afslappende musik på. Du kan også vælge at lytte til en lydbog, hvis det er noget, der interesserer dig. Hvis du gerne vil slappe godt af, er det værd at tage et tæppe på, så du ikke fryser.

Drik et godt glas whisky

Fredag aften er det perfekte tidspunkt at nyde et godt glas whisky. Hvis du elsker whisky, vil det helt sikkert hjælpe dig med at komme helt ned i gear. Du kan vælge at sætte dig udenfor på terrassen eller altanen med et glas whisky i hånden. Du kan også blot nyde et glas i sofaen foran en god film eller serie i fjernsynet. Det er helt op til dig og dine præferencer.

Tag et varmt bad

Har du et badekar, kan du lave et karbad klar og hygge dig med det. Dog er det langt fra alle, der har et badekar på badeværelset. Du kan også blot gå ind i bruseren og tage et langt varmt bad. Du skal ikke skynde dig, men bare nyde at være under bruseren.