Få inspiration til din næste solitairering

ole-lynggard-solitaire-forlovelsesringe

En solitairering er en ring med mange muligheder. Det er en ring du kan købe til dig selv, men det er også en ring du kan bruge som morgengave eller som en jubilæumsgave. Det kan også være en enstensring. En ring der typisk vil blive brugt til at fri med. En ægte prinsessering der vil give et frieri en ekstra smuk dimension. En solitairering kan også være en ring med flere sten. Alt efter hvad du har lyst til. Det kan være hvilken som helst ædensten der kan bruges i en solitariering, men ofte er der en eller flere diamanter eller andre typer af ædelstene i ringen.

Mesterligt håndværk med et moderne og klassisk design

Mesterligt håndværk og vedholdende passion for detaljer er iboende faktorer i skabelsen af ​ diamantkabelsmykker fra Ole Lynggard. En ubesmittet skåret diamant med udsøgt klarhed indbegreber kærlighed til og troskab til en meget speciel. En smuk, håndlavet forlovelsesring symboliserer styrken i din kærlighed – og alle håb om et liv, der deles på godt og ondt.

Uanset om det er et moderne, klassisk design eller et ukonventionelt symbol på kærlighed, tilpasser en diamantkabal sig til den kvinde, den pryder. For at passe til din enestående kærlighed tilbyder vi brillantslebne diamanter såvel som pære- eller hjerteformede fancy-cut diamanter i enhver tænkelig størrelse til skræddersyede solitaire engagement smykker. Placer din specielle ordre i en af ​​vores flagskibsbutikker, hvor diamanteksperter deler deres anbefalinger og guider dit køb af en unik diamant, der matcher dine personlige ønsker.

Historien bag soliratireringen

Ordet solitaire stammer fra det latinske “solitarius” som betyder “alene eller isoleret”. Dette refererer til at diamanten sidder isoleret eller alene i ringen. I Danmark bliver denne type ring ofte også refereret til som en “prinsessering”. Denne type ring er én af de mest tidløse og klassiske designs – der er dog med tiden blevet lavet rigtig mange forskellige variationer, som kan give ringen et mere personligt præg. En simpel ting som for eksempel kan påvirke designet er om der skal 4 eller 6 grabber der holder diamanten.