Eltruck er støjfri gaffeltruck til indendørs kørsel

Vil du have en gaffeltruck, der hverken støjer og som heller ikke forurener? Så er en eltruck måske den helt rette løsning for dig og din enterprise! En eltruck er en miljøvenlig truck, der trods den er drevet af el godt kan transportere tungt gods. Eltrucken er velegnet til smalle områder, og dermed er den også god til indendørs kørsel.

Eltruck ligger typisk i den mindre ende

En eltruck er en gaffeltruck, der er eldrevet, og som typisk ligger i den mindre ende af skalaen over størrelser på gaffeltruck. Det vil sige, at du får en kompakt maskine, uden at gå på kompromis med arbejdskraften. Vi har en lang række eltruck til salg, både trehjulede og firehjulede.

Eltruck er en pålidelig og miljøvenlig truck

En eltruck er et pålideligt og miljøvenligt køretøj, som både kan løfte, stable og transportere gods på din virksomheds indendørs arealer. Fordi eltrucken kører på el er den meget pålidelig, da du for det første kender udgifterne til den, så længe du kender din el-pris, og for det andet er den pålidelig, da den kører på el, så eltrucken kører så længe du sørger for at have den opladet. Sørg for at rationere og planlægge opladningerne på din eltruck, så er den klar til arbejdet! Hvis du vælger at lade din eltruck op om natten så er der ikke nogen spildtid i arbejdstimerne. på den måde er eltrucken også fuldt opladet og klar til arbejdet, når I møder ind klar til at tilgå projektet om morgenen.

Når du indkøber eltruck til enterprisen forurener du ikke de indendørs områder, og eltrucken er derfor helt oplagt til brug hos virksomheder eller på projekter, der foregår indendørs. I kan derfor helt trygt og fuldstændig sikkert anvende din eltruck indendørs – også selvom der ikke er installeret mekanisk ventilation, som der ellers er krav til, ved brug af gaffeltruck, der kører på gas, benzin eller diesel.

Forskellen på eltruck og gaffeltruck, der kører på dielse, gas eller benzin er at eltruck typisk er lidt mindre i størrelsen end de gaffeltruck, der kører på enten benzin, gas eller diesel. ProTruck forhandler dog rigtig mange forskellige størrelser eltruck, ligesom vi også har en lang række modeller.

Eltruck fra mærket Hyster

ProTruck har flere eltruck til salg fra det amerikanske mærke Hyster. De forhandler eltruck fra Hyster, som er en af de absolut verdensførende i produktionen af trucks. Med en Hyster eltruck er du garanteret på at få en eltruck af god kvalitet, da det er et eftertragtet mærke.

ProTruck forhandler eltruck med både 3 eller 4 hjul, så der er en der passer til både større og mindre behov. De trehjulede eltruck er manøvredygtige på smalle gange, da de er smidige. De firehjulet eltruck kan dog også køre på smalle gange, men er mere robust end den trehjulede eltruck.

Fælles for alle typerne af eltruck til salg hos ProTruck er at de eltruck har hurtig acceleration, er pålidelige og lydsvage og alle bidrager til den grønne omstilling.