Hårtab skal behandles rigtigt

Ca. hver tredje mand bliver skaldet, og for 5% starter det allerede i 20’erne.

For nogen ligger der en stor del af identitet i håret, mens andre har det ok med at være skaldet.

Det er ikke en sygdom som sådan at tabe sit hår, så om du vil have gjort noget ved det eller ej, er en individuel beslutning, der i sidste ende kun handler om dit selvværd og din selvtillid samt personlige præferencer.

Vælger du at gøre noget, så skal du dog helst gøre det rigtige, så du undgår at spilde dine penge.

Dyre produkter uden effekt

Der er desværre masser af virksomheder, der tjener penge på frustrerede mænd.
Når det første hårtab melder sig, er der mange, der leder efter billige her og nu løsninger, og det fører til, at man bruger mange penge på mirakel-shampoo, farvede piller, nytteløse diæter og meget andet uden effekt.

Det er rigtig ærgerligt både for din økonomi, men også for din oplevelse, når håret alligevel udebliver, eller skaldetheden bliver værre.

Hårtab kan i nogle tilfælde behandles medicinsk med receptpligtig medicin, men ellers er en hårtransplantation den eneste løsning.

Sådan en kan du f.eks. få lavet på Poseidon klinikken.

Hvorfor mister man håret

Langt de fleste hårtab er genetisk bestemte eller styret af hormonelle faktorer.

I nogle tilfælde kan hårtab dog også skyldes fejlernæring, f.eks. ved anoreksi. Hårtab kan også være et følge af kemoterapi eller brug af visse antidepressive midler, og endelig kan hårtab også have psykologiske årsager.

Som sagt skyldes langt de fleste hårtab dog dine gener eller hormoner.

Få en hårtransplantation

Der er virkelig sket en stor teknologisk og medicinsk udvikling inden for hårtransplantation.

Det er derfor i dag muligt at få en simpel og stort set smertefri hårtransplantation uden synlige ar. Derfor er der bestemt ingen grund til at leve med skaldethed, hvis du er generet af det.

Vælg en dansk klinik

I Danmark anvender stort set alle klinikker den samme teknik, fordi den netop er så populær.

Tager du derimod til udlandet ,fordi du gerne vil spare penge, vil du kunne opleve, at der bliver brugt andre og forældede metoder. Det er sjældent en god ide at spare penge på dette område, da der er mange eksempler på hårtransplantationer, der er gået galt eller ikke har været tilfredsstillende.

Har du brug for hjælp til økonomien, kan du ofte få et tilbud på finansiering hos den klinik, der udfører transplantationen.