Find de perfekte stålvaske

Stålvaske er helt essentielt til et storkøkken eller industri. Men hvilke fordele har disse borde? Og er der plads og mulighed til at udskifte eller få helt nye rustfri stålborde i dit køkken?

Godt og funktionelt

Et rustfrit stålbord er særligt godt i et køkken, da de har en stor hygiejne venlighed. Bordet har ingen samlinger, så der er ikke mulighed for at bakterierne kan samle sig, da overfalden dermed at let at tørre af. På samme tid er det et stærkt og modstandsdygtigt materiale, som er beregnet til at blive brugt i mange timer hver dag. Det er af et materiale som sagtens kan holde til at man stiller varme pander og gryder direkte på bordpladen. Desuden er der en vustkant, så væske ikke løber over kanten

Bestil efter dine behov

Det gode ved disse borde er, at de kan tilpasses til dig. Der kan både justeres i højde, længde og dybde, så det passer til dig og dit personale. Desuden er der et bredt udvalg, hvor man selv kan vælge hvad der passer bedst til ens behov og køkken. Skal der være underhylde?  Eller skal der være åbent eller lukket til understellet? Stålbord med vask kan tilpasses dit køkken, så der er rig mulighed for at udskifte gamle installationer med nye.

Sørg for at få god hjælp og rådgivning

Måske har du været i branchen i mange år, og har egentlig en god fornemmelse af hvad der fungerer og ikke fungerer dig og dit personale? Du føler måske bare at du mangler nogle gode leverandører. Sørg alligevel for at spørge dem til råds, om hvorvidt det er det rigtige bord og udstyr du har valgt til lige netop dit køkken. Det kan være de kan tilbyde dig en bedre løsning, som du måske slet ikke selv ville kunne komme i tanke om.