Tips til at give dit hus et nyt look

Har du et dejligt hus, men er dets udseende efterhånden begyndt at kede dig en smule? Så er det heldigt, at det ikke kræver det helt store at få det piftet op, så det stadig er sig selv, men en mere frisk og måske energisk udgave af sig selv. Der er en række småting, som du kan justere på, men i hvert fald et par ting må siges at have størst betydning.

Giv det en frisk omgang maling

Måske den mest effektfulde måde, hvorpå du kan forny looket af dit hus, er at give det et frisk skud maling. Når du skal male dit hus, er det nærmest kun op til dit humør og fantasi, MEN tjek lige lokalplanen for dit område inden du går helt amok med den pink pensel. I nogle områder er der nemlig restriktioner fra kommunens side for at sikre et ”harmonisk” bybillede. Og så er det nok aldrig nogen dårlig idé lige at drøfte det med naboerne, så du sikrer dig, at de er med på idéen (mest hvis den er lidt vild). Hvis du har overskuddet til det, kan du enten selv stå for at male hele huset, eller også kan du selvfølgelig betale dig fra det. Sådan bliver resultatet oftest også bedst.

Få et nyt tag

Den anden helt store ting ved huset udover malingen er naturligvis taget, som du kan få i forskellige materialer, farver og grader af genskin. Få hjælp til et flot nyt tag på Fyn her. Vælg gerne en tagtype, som fungerer godt sammen med husets (nye) farve, så helhedsindtrykket kommer til at stå helt skarpt og elegant.

Derudover vil andre ting som indkørselsbelægning, beplantningen i forhaven, eventuelle skulpturer og endda en lille detalje som udseendet af husnummer-skiltet også gøre små, men alligevel væsentlige forskelle for det samlede indtryk.