Tre gode grunde til at investere i HR software

Billist der holder på rat

En af verdens førende eksperter på adfærd, er den tidligere taleskriver for vicepræsident Al Gore, Daniel Pink. I hans bog Drive, beskriver han de tre områder, der virkelig engagere folk og driver dem fremad. De tre punkter, på engelsk, er:

  • Autonomy
  • Mastery
  • Purpose

Først og fremmest er der autonomi og en følelse af at være kontrol over sin egne arbejdsopgaver. Det betyder at chefer skal lade være med at stå i vejen, og ikke praktiksere micro management. Et bedre råd er at sæt nogle mål for medarbejderne, chefen kan monitorere i et HR systemer Danmark. Giv HR afdelingen det rette værktøj til at have styr på ferie og fridage, kurser, MUS møder og meget mere.

Det næste punkt er mastery. At kunne forbedre sig.. En medarbejder skal hele tiden føle, at han eller hun bevæger sig fremad, og laver noget nyt, og mere vigtigt, såvel som interessant. Medarbejdere skal opkvalificeres. De skal udvikles. Det kræver, at du har styr på din performance management, så du kan følge deres udvikling, deres mål og deres resultater.

TIl sidst på medarbejderne. Fra de bliver ansat og onboarding perioden, til de stopper og offboarding-tiden. Sørg for at have investeret i et system, der kan håndtere kompleksiteten ved personaleadministration

Hvis du har allerede har et godt HR system, men er nysgerrig efter at høre, om der er et der er nemmere at bruge og har alle de nødvendige funktioner, så tag og kig nærmere på MindKey Software. Klik ind på Mindkey.com og se, hvordan du kan gøre din medarbejdere endnu gladere for at arbejde for dig.